Tuesday, October 5, 2010

Gembiranya!

salam

setelah melalui hari yang gundah gulana di mana pipi zara naik ruam tu (ruam yg agak teruk laa sebab dia asyik gesel2 dengan mitten sampai dah berair2)... saya dah boleh tersenyum skarang sebab ruam tu dah getting ok walaupun tak sembuh sepenuhnya lagi.. dengan nasihat mami, saya letak manjakani (asah2 kat lesung n sapu air dia) kat tempat ruam tu.. pastu dah gi jmpe doc, doc bagi krim antibiotik ini:



so malam tu saya letak ubat ni sikitt sangat2 kt satu area ruam tuh,sebab takut ubat ni kuat sangat..

 area yang lain saya letak krim ezerra which i think lebih mild laa.. ni dia:


tadi nak snap gambar zara tengah tido sebab nk tunjuk ruam yang dah ok, tapi tiba2 dia gerak...

kaburrnya gambar


pastu terus dia terkejut tgk flashh.. ni haaa tgk mata dia..

macam parut tuh adalah bekas manjakani yang kering..

pastu terus bangun..apela umi ni kaco zara tido ye?? cayang die..

abi, umi n zara
gambar yang tak berapa nak lawa yang diambil masa abi balik weekend baru2 ni..

Terima kasih Allah kerana mengabulkan doaku..
moga ruam tu terus hilang dan tak naik2 dah..amin

2 comments:

  1. gambar zara yg kedua tu... comel nya... :D

    ReplyDelete
  2. hihi..memang..mata terkejut tuu.. :))

    ReplyDelete